Kurs i Microsoft SQL

Dette får du:

Microsoft SQL kurs

  Velg blant ferdige kursmoduler
  Tilpassede kurs
  Benytt egne lokaler
  Kurs i drift og vedlikehold
  Kurs i datamodelering
  Kurs i programmering
  Kurs i rapport og uttrekk
  Kurs i ytelse og hastighet
  Kun norske erfarne kursholdere

Meld din interesse

Vi tar kontakt for en helt uforpliktende samtale

Kontaktinformasjon

Folkehelseinstituttet logo

SQL Expert kunne kjøre et bedriftsinternt skreddersydd kurs relatert til de behovene vi hadde på aktuelle tidspunkt. Vi var godt fornøyd med at kursinstruktøren hadde relevant erfaring fra prosjekter og betydelig kompetanse for hvordan SQL server kjører forskjellig på ulikt infrastruktur oppsett. Norsk språklig instruktør var en viktig faktor for oss. Godt gjennomført kurs med skreddersydd dokumentasjon og med en god referansebase.
Geir Berge / Folkehelseinstituttet

Referanse - Folkehelseinstituttet

Tilpasset SQL kurs:

Vi ønsker å levere SQL-kurs tilpasset din bedrift og deres behov. Vi holder kurs i dine egne lokaler, og dere bestemmer selv innhold og antall deltagere på kurset.

Vi har 18 års erfaring med Microsoft SQL Server, og har vært med på alle versjoner av Microsoft SQL Server siden det var i versjon 6.0 tilbake i 1997. Våre kursdeltakere har også lang erfaring innenfor både programmering og drift av SQL Server. Det at vi har så grunnleggende erfaring i hvordan SQL-Serveren fungerer og jobber med data, gjør at vi også kan svare på de fleste spørsmål som dukker opp underveis i kurset.

Meget fornøyde kunder

Det er viktig for oss at du blir fornøyd med kurset som holdes. Den beste reklamen for oss er fornøyde kunder.